Festa infantil a Manresa. Espai diferent.

Gaudeix de la teva festa infantil a Manresa. Un espai on els petits de la casa seran els protagonistes del dia i s’ho passaran genial jugant amb jocs de fusta, jocs cooperativistes, taula per pintar, … acompanyats dels seus amics i familiars.

Dins la nostra sala, tenim dues àrees ben diferenciades, l’àrea de cuina i menjador i després zona de jocs.

Nosaltres amb el nostre projecte com a nous emprenedors i pares de família, vam decidir posar a la zona de jocs de diferents temàtiques, per a diferents edats.

Què podeu trobar?

Hi trobem dos taules, una per petits de 1-6 anys per practicar jocs més cooperativistes i de construcció, l’altra taula es més per nens i adults, on pots trobar colors i paper per pintar.

Trobareu un armari amb disfresses i un mirall per poder veure el resultat i veure la seva transformació.

Tenim un futbolí, de tota la vida, preparat per tal que els petits no es puguin fer mal. Els més grans recordarem la nostra adolescència.

Hi ha una tele de 55” amb internet i una wii u amb diferents jocs, tipus kareoke, mario…

També hi ha una super cuineta de fusta per poder preparar el dinar (de broma eh!).

I una màquina arcade con jocs de tota la vida.

Per què ho hem fet?

Hem pogut comprovar que és un espai que des de els més petits fins als més grans podran gaudir molt al Cèntric. Els adults i els nens queden molt ben separats per l’espai.

Si penses celebrar una festa infantil a Manresa i creus que et podria encaixar, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres aquí. t’ensenyarem el local sense cap mena de compromís i així el veus amb els teus propis ulls. Estic segura que t’agradarà!

T’aconsello que facis aquest tour virtual del Cèntric si no l´has vist mai per dins. És ideal per sentir-te dins i fer-te una idea més real, veuràs els dos espais ben diferenciats.

Nens i adults jugant a l'area de jocs.
sala de jocs amb vistes desde el futbolí.