Festa privada a Manresa, EL CÈNTRIC

“El Cèntric” ha sorgit com a solució a la mancança de locals de celebracions a Manresa i per fer la teva festa privada, en la teva intimitat. 

Hem creat un espai polivalent on tant es pot celebrar , com una festa privada infantil, un aniversari, una reunió d’amics, un esdeveniment familiar o una reunió de treball. Disposa de cuina complerta per preparar dinars i tallers.

El local podrà ser teu per unes hores i fins i tot un dia sencer. Ens adaptem alnteu horari i esdeveniment.

Et pots organitzar tu la teva festa privada o bé et podem ajudar. Tenim caterings que en porten el menjar, animació, decoració…

Es tracta d’un espai modern i acollidor, situat al centre de Manresa, on et sentiràs com a casa gaudint de l’esdeveniment i evitaràs tota la feina que suposa fer-ho a casa teva.

La ideia va sorgir, quan voliem fer alguna aniversari, festa del cole, sopars, dinars… i no trobavem aquell lloc idoni que ens fes sentir com a casa.

Som una familia nombrosa i sempre ens costa molt trobar un lloc per estar en la intimitat amb la nostra familia i/o amics com si estiguessim a casa, sino volem anar a un restaurant o en casa nostra.

Estem molt orgullosos de lo que hem aconseguit a Manresa. Creiem que a la nostra ciutat i comarca li falten locals així, ja que en aquest món ens omple de felicitat passar la gran part del temps disfrutant amb els nostres.

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per rebre qualsevol informació, estarem encantadisims d’ atrendre-us. Podem quedar qualsevol dia per ensenyar la sala, sense compromís.

Som nous emprenedors i no sabiem si ens en sortiriem, però crec que si, passeu i veieu…

 No et compliquis i vine a “El Cèntric”. Estem segurs que pot ser lo que estàs buscant.